Meniu
Meniu

Despre noi

 

 

Despre TDN MEDICAL SRL

 

Profil de activitate:

-TDN MEDICAL SRL este o firmă cu capital privat românesc 100%, având sediul social în Timisoara, Jud. Timis, România.
- Activitatea sa principala:  Cod CAEN 4646 - Comert cu ridicata al produselor farmaceutice (INCLUSIV APARATURA, ECHIPAMENTE, MATERIALE, SUBSTANTE SI ALTELE SIMILARE DIN DOMENIUL MEDICAL). Cod Unic de Inregistrare: RO40692563; J35/1131/2019.
-In conformitate cu art. 926 din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si in baza documentatiei inaintate, MINISTERUL SANATATII / Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale a avizat functionarea unitatii TDN MEDICAL SRL cu sediul in Timisoara, Str. Vasile Goldis Nr. 2 cu AVIZ DE FUNCTIONARE Nr.6459 din 20.06.2019 pentru activitati de:

  • Import dispozitive medicale
  • Distributie dispozitive medicale
  • Depozitare dispositive medicale


- Detinem toate calificarile si competentele necesare pentru import, comercializare, depozitare echipamente medicale, toate produsele respecta normele si certificatele CE.
DOTARI MEDICALE COMPLETE 

 

- Oferta noastra cuprinde, pe langa dispozitivele medicale necesare unei dotari minime obligatorii conform Ord.153/26.02.2003 emis de MSF si orice alte produse optionale pentru toate specialitatile medicale existente: Portofoliul nostru de produse include cca 1000 de dispozitive medicale: Echipamente complete pentru spitale si clinici medicale; Aparatura pentru screening si diagnostic; Aparate fizioterapie; Mobilier medical pentru spitale si clinici; Echipamente pentru salile de operatii; Dezinfectie si sterilizare; Instrumentar medical de specialitate AESCULAP; Consumabile medicale; Produse medicale diverse.
 

Obiective:

Obiectivul nostru pe termen lung este:

  • De a deveni furnizorul dumneavoastra preferat pe piata medicala din Romania;
  • Sa va asiguram de cel mai bun raport calitate / pret;
  • Sa va oferim cele mai profesionale solutii in domeniul dumneavoastra de activitate;
  • Sa colaboram cu cei mai mari producatori de echipamente medicale;
  • Diversificarea continua a gamei de produse oferite.


Interesul companiei noastre este îndreptat cu precădere către cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialişti. Către clinicile private, precum şi către spitalele de stat şi private, având posibilitatea de a dota cu tehnică şi aparatură medicală toate specialităţile medical existente: Cardiologie, Ginecologie, Dermatologie, Gastroenterologie, Neonatologie, Pediatrie, Pneumologie, ORL, Oftalmologie, Recupereare Medicala, Reabilitare si Fizioterapie, Salvare si Medicina de Urgenta, Diagnosticare medicala, Endoscopie, Anestezie si Terapie Intensiva, Neurologie, Chirurgie generala, Medicina interna.

 

              Vizune:

  • Avem convingerea ca prin dotareacabinetelor si spitalelor private sau publice cu aparatura medicala performanta, cu dispozitive de calitate, va creste nu numai calitatea actului medical, dar va creste si gradul de incredere a pacientilor si a medicilor, se va imbunatati starea de sanatate a populatiei si, nu în ultimul rand, in privinta cheltuielilor din domeniul sanitar pot fi facute economii importante.
  • Prin oferirea unor produse de ceea mai inalta calitate dorim sa contribuim la îmbunatatirea serviciilor medicale din România, inclusiv prin consultanta, in alegerea produselor potrivite prin ofertarea mai multor variante / optiuni.